Поверителност на личните данни

Сигурността на вашите лични данни е от изключително значение. Ние пазим поверителността и сигурността на всяка информация, която споделяте с нас чрез нашата уеб страница.

Какво събираме:

  • Имейл адреси за абониране за нашия бюлетин (включващи име и имейл адрес).
  • Лични данни на участниците в нашите курсове, които ни предоставят при записването си за курсове или обучения.
Как използваме вашата информация:
  • Имейл адресите, които ни предоставяте за абониране за бюлетина, използваме единствено с цел изпращане на актуални новини, събития и ресурси от Института по психология. Никога няма да споделяме вашите данни с трети страни без вашето изрично съгласие.
  • Личните данни, предоставени от участниците в нашите курсове, се използват само за административни и учебни цели. Тези данни се съхраняват в сигурна среда и се ползват единствено от упълномощени служители на Института по психология.
Защита на вашите данни:

Ние прилагаме технически, организационни и правни мерки за защита на вашите лични данни срещу неправомерен достъп, разкриване, промяна или унищожаване. Нашата цел е да гарантираме високо ниво на сигурност и поверителност на вашата информация.

Вашите права:

Вие имате право да поискате достъп до личната си информация, която сме събрали, както и да я коригирате, актуализирате или изтриете по ваше желание. Можете да направите това, свързвайки се с нас чрез нашата контактна форма на уеб страницата.

Ако имате въпроси относно нашата политика за запазване на данни или каква да бъде обработката на вашите лични данни, моля, свържете се с нас.

contact@pginstitut.com